9 лютого 2015

18:02
Кількість переселенців в Харкові, які звертаються за допомогою до волонтерів, за останні тижні подвоїлася.
17:53
Сьогодні, 9 лютого, під обстріл потрапив автомобільний міст, що сполучає район "Текстильник" і Петрівський район Донецька.
17:47
Луганський журналіст, доброволець батальйону "Айдар" Валерій Гаврилов загинув у бою під Станицею Луганською.
17:24
На трасі йде бій, але вже очевидно, що невдала спроба бойовиків "ДНР" узяти під контроль "дорогу життя" Артемівськ-Дебальцеве з тріском провалилася.
17:17
На цей момент в окупованому Донбасі працюють тільки два національні оператори - "МТС" і "Life". Повідомляє сайт "Восточний дозор".
17:01
Учора близько 10 вечора Донецьк струснув щонайпотужніший вибух. Вогняний гриб, схожий на ядерний, було видно за десятки кілометрів. Повідомляє сайт "Восточний дозор"
16:43
У рамках фестивалю було зібрано більше 17 тисяч гривень. Гроші будуть передані на потреби військових в зоні АТО. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
15:58
За повідомленням прес-служби голови Луганської обласної держадміністрації Геннадія Москаля, терористи минулої доби здійснили 42 обстріли територій Луганської області, які контролюється українською владою.
15:02
Через те, що багато військовозобов'язаних харків'ян не відкривають дверей співробітникам військкоматів, повістки мобілізованим вручатимуть на роботі.
14:34
В неділю в Харкові о 23:47 стався вибух в приміщенні нотаріальної контори офісного центру «Капіталіст».