25 лютого 2015

17:52
У роковини трагічних подій, коли вшановують подвиг Героїв Небесної Сотні, у пам'ятні дні Революції гідності в Харкові відбулася спроба провести установчі збори з формування складу громадської ради при обласній державній адміністрації.
14:12
Ні міська влада, ні новоявлена "народна влада ЛНР" не мають можливості відновити рух електротранспорту в місті. У гонитві за черговою вигодою з будь-якої критичної ситуації виникло рішення про демонтаж трамвайних рейок по вулиці Оборонній.
14:06
Під час святкових заходів на честь "Дня захисника Вітчизни" 23 лютого Кобзон виявив бажання випити алкоголю за одним столом з правителями "народної республіки". Проте взаєморозуміння від "нової влади" окупованого Луганська не отримав. Новоявлені "божки" побоялис я засвітитися в російських ЗМІ.
13:54
Більше двох тисяч ліфтів, що говорять, з'явилися в Дніпропетровську. Ліфтовий диспетчер веде прямий діалог з пасажиром, повідомляючи важливу і корисну інформацію.
13:44
Топонімічна комісія розгляне питання перейменування харківської станції метро "Радянської армії" і привласнення їй імені "Героїв Небесної сотні". Про це заявили на сесії 25 лютого.
13:36
У посадці під Харковом знайшли спортивну сумку, в якій лежали чотири бойові гранати і запали до них, димова граната і декілька патронів. Повідомлення в Харківський райвідділ надійшло від громадян, які виявили сумку і повідомили в міліцію про страшну знахідку.
01:10
24 лютого біля пам’ятника Шевченку пройшла траурна панахида по чотирьох загиблих в результаті теракту 22 лютого.