20 лютого 2015

23:48
19 лютого в незалежному культурному центрі «Indie» пройшла відкрита лекція історика Сергія Луніна під назвою «Повстанський рух 1919–20-х років та історична пам’ять у незалежній Україні».
22:19
Євгеній Попович, прокурор міста, подав документ про відставку. Відповідний рапорт підписав Віктор Шокін, генпрокурор України. Передає сайт «Об’єктив-новини».
21:57
Представники Загального координаційного центру з контролю за припиненням вогню погоджували з керівництвом «ЛНР» мапу відведення важкого озброєння. Повідомляє сайт «Українська Правда».
21:47
Представники "ДНР" сказали, що збираються відпустити всіх узятих в полон під Дебальцевим військовослужбовців ЗСУ. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
21:36
Близько сотні українських військових потрапили в полон під час бою за Дебальцеве, місцезнаходження 82 військовослужбовців не встановлене. "Вступивши в нерівний бій з силами супротивника, під Дебальцевим в полон потрапили більше 90 людей", - повідомляє прес-служба Генштабу.
21:27
У рамках фестивалю пройдуть конкурси на краще видання і визначиться кращий автор. Журі конкурсу очолює український письменник, син легендарного Василя Стуса, член Асоціації українських письменників Дмитро Стус.
16:08
Як повідомив заступник начальника управління інформаційних технологій Міноборони Сергій Галушко, в Україні план по мобілізації виконаний вже на 70 %.
14:30
Станом на 20 лютого на Донбасі у полоні в бойовиків знаходяться 120 українських військових.
13:06
19 лютого у виставковій залі Харківського художнього музею відбулося відкриття виставки харківського фотографа Володимира Оглобліна під назвою «Здравствуй, Грузия»