17 лютого 2015

20:29
16 лютого в Харківському художньому музеї відбулося відкриття виставки «Вибране часом» харківського художника, колекціонера та вченого І.Я. Лучковського.
15:50
Нині Харківська область для тимчасових переселенців із зони АТО (Луганська і Донецька області) є транзитною. Про це повідав Вадим Глушко в.о. губернатора області на зустрічі з представництвом ООН.
14:55
Випалена земля, замерзлі трупи і гори заліза. Так сьогодні виглядає донецький аеропорт. Передає сайт "Восточний дозор".
14:48
Під Дебальцевим тривають запеклі бої, захисники просять термінову допомогу, інакше можуть загинути усі. "Батальйон "Київська Русь" може протриматися без допомоги не більше 12 годин, інакше загинути можуть усі", - пише у своєму Facebook журналіст Ольга Германова.
14:40
Це породило черговий виток протистоянь між козаками і загонами "ЛНР". У "республіці" йде справжнісінька "бензинова війна".
14:40
16 лютого в Харкові пройшла презентація документального фільму «Добровольці Божої чоти», присвяченого Українському Добровольчому корпусу.
14:29
ЗСУ повністю контролюють трасу "Артемівськ -Дебальцеве", а також селище Логвинове Донецької області. Про це заявив Анатолій Стельмах, прес-секретар штабу АТО.
14:21
Після амбітної заяви Захарченка про похід на Харків і Маріуполь партизани загону "Тіні" заявили, що продовжують стежити за ватажком донецьких бойовиків. Про це на своїй сторінці в Facebook написав командир загону Олександр Гладкий.
14:13
Список активно поповнюється, усі дані про нелегальні заклади будуть передані в міліцію. Як заявили активісти, будь-який свідомий громадянин Дніпропетровська може повідомити про розташування нелегальних закладів. Після такого сигналу активісти особисто наносять "дружній візит" за вказаною адресою, а потім, як правило, заклад закривається.