23 лютого 2015

15:54
Диверсанти, які здійснили теракт в Харкові, заклали вибухівку біля дороги на ділянці від Палацу Спорту до станції метро Маршала Жукова. Як розповів замгенпрокурора Володимир Гузир, діяли терористи вночі, з 1:00 до 4:00 години ранку, коли вимкнені ліхтарі зовнішнього освітлення.
15:43
З одинадцяти учасників ходи на честь пам'яті Героїв Небесної Сотні, постраждалих від вибуху, п'ять - неповнолітніх. Таку інформацію на брифінгу озвучила віце-мер Харкова С.Горбунова-Рубан.
15:33
15-річний учасник ходи, який був поранений в результаті вибуху біля Палацу Спорту в Харкові, 23 лютого помер в 4-ій лікарні невідкладної допомоги. Нагадаємо, хлопець був госпіталізований з черепномозковою травмою і відучора знаходився в комі.
15:24
Сотні харків'ян прийшли вдень до пам'ятника Шевченка, щоб ушанувати пам'ять загиблих в результаті теракту вченого і громадського активіста Ігора Толмачова і підполковника міліції Вадима Рибальченка.
11:48
У лікарні четвертої невідкладної допомоги лікарі продовжують боротьбу за життя чотирьох поранених під час вибуху бомби на проспекті Маршала Жукова 22 лютого. За словами віце-мера Харкова С.Горбунової-Рубан, їх стан залишається дуже важким.
11:35
За даними облуправління МВС, постраждали 11 людей, четверо з них - міліціонери. Відомо про двох загиблих: харківський активіст-майданівець, 52-річний вчений Ігор Толмачов і підполковник міліції Вадим Рибальченко.
11:26
Саморобна бомба, підірвана терористами 22 лютого в Харкові, містила тринітротолуол, а ще в ній були осколкові елементи, сама ж вона була упакована в поліетиленовий пакет. Таку інформацію співробітники МВС Харкова передали представникам спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, які були очевидцями події, пише ТСН.