26 лютого 2015

15:42
Під час проведення установчих зборів Громадської ради при Харківській обласній державній адміністрації 21 лютого 2015 року групою учасників зборів було вчинено низку провокацій, які в умовах українського сьогодення можуть трактуватися, як непатріотичні та такі, що направлені на «розгойдування» ситуації у місті Харків та у державі в цілому.
14:11
24 лютого біля харківської Міськради пройшов пікет, на якому активісти вимагали від депутатів визнати Росію країною-агресором.
13:26
Один з учасників ходи на честь героїв Небесної сотні, який після теракту 22 лютого був госпіталізований в лікарню невідкладної допомоги з легкими осколковими пораненнями, виписаний з лікарні.
13:17
Минула ніч пройшла спокійно, вперше за довгий час не було обстрілу по Попасній. У місті йде відновлення комунікацій, в районі ВРЗ з'явилася вода, є газ і електрика.
13:09
Інакше вони погрожують зупинити навчальний процес і влаштувати страйк. Група активістів від імені всіх викладачів міста написала гнівний лист на ім'я чинного мера Луганська Маноліса Пілавова.
13:00
За ініціативою футбольних фанатів клубу "Дніпро" пройде суботник з прибирання приміщень міських бомбосховищ. Акція відбудеться в двох районах міста, АНД і Індустріальному, проте участь може взяти будь-який активний житель міста.
13:07
25 лютого біля пам’ятника Шевченку мешканці Харкова прощалися з активістом харківського Євромайдану Ігорем Толмачовим, який загинув під час останнього теракту.
12:51
У харківських супермаркетах сьогодні спостерігався ажіотажний попит на крупи, борошно і цукор, пише АТН. Жителі міста скуповували товари першої необхідності, побоюючись, що подорожчання долара спровокує подальше зростання цін.
11:59
24 лютого в харківській книгарні «Є» відбулися наукові збори Харківського історико-філологічного товариства.