24 лютого 2015

16:26
Активісти Луганська створили візуальні порівняльні інфографіки "легітимного" керівництва міста новоспеченого "голови" Ігора Плотницького. Невтішні цифри і факти говорять самі за себе.
16:20
Уперше за декілька місяців із Станиці Луганської в найближчі села став курсувати пасажирський автобус. У селах, прикордонних до лінії розмежування вогню, йдуть відновлювальні роботи систем життєзабезпечення.
16:09
Салют, організований неадекватною "владою ЛНР" наробив багато шуму в прямому і переносному сенсі. Салют в програмі святкових заходів не був анонсований, і багато жителів, почувши гуркіт вибухів, в паніці побігли в укриття. Про це свідчать численні коментарі в соціальних мережах.
15:49
Глава "ЛНР" присвоїв главі "ДНР" звання генерал-майора "ЛНР" і вручив красивий значок "За взяття Дебальцевого". Наслідуючи кращі брежнєвські традиції, глава "Луганської народної республіки" Ігор Плотницький повісив на груди Олександру Захарченку чергову медаль і призначив його "генерал-майором". За це призначення в ході чергового засідання проголосували члени так званої "Народної Ради ЛНР".
15:38
Чергове серйозне ДТП з вини бойовиків сталося в Донецьку. На повному ходу військова машина бойовиків влетіла в пасажирський автобус. Аварія сталася в районі площі Бакинських комісарів.
15:26
У Дніпропетровську успішно працює центр правової і юридичної консультації для вимушених переселенців. Інспектори і юристи центру роблять безкоштовні послуги з надання юридичної допомоги тимчасовим переселенцям зі сходу України. Центр створений за ініціативою фахівців благодійного фонду "Горіння".
15:16
У лікарнях Харкова залишається вісім потерпілих в результаті теракту, який стався 22 лютого біля Палацу спорту. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
15:05
Сьогодні близько п’ятої ранку помер вісімнадцятирічний хлопець, який отримав поранення внаслідок теракту 22 лютого, повідала Світлана Горбунова-Рубан, віце-мер міста .
14:59
23 лютого в Харківській муніципальній галереї прийшло відкриття другої виставки проекту «Харківська школа фотографії: від совєтської цензури до нової естетики».