16 лютого 2015

15:13
16 лютого в приміщенні Харківського антикризового центру відбулася прес-конференція за участі авторів фільму «Добровольці Божої чоти».
14:58
Це сталося неподалік селища Зелений, поблизу залізничної станції. П’ятнадцятого січня внаслідок вибуху два радіатори системи охолодження трансформаторів було пошкоджено. Постраждалих нема.
14:43
Провівши аналіз подій першого дня після початку перемир'я, можна сміливо говорити, що бойовики не хочуть дотримуватися підписаних угод. Як повідомили в прес-центрі АТО, після оголошення режиму "тиша" бойовики більше 30 разів обстріляли позиції ЗСУ з реактивних систем залпового вогню. Також активно використовуються танки і мінометна артилерія.
14:34
У Павлограді відбулося урочисте відкриття найбільшого в регіоні модульного містечка для переселенців із зони АТО. На відкритті був присутнім голова ГСЧС України Сергій Бочковський, посол Німеччини в Україні Крістоф Вайль і радник облдержадміністрації Борис Трейгерман.
14:25
Культурний захід, присвячений 160-річчю з дня народження видатного російського письменника Всеволода Гаршина було організовано кафедрою суспільно-політичних наук Луганського університету імені Володимира Даля. Повідомляє сайт 062.ua.
14:18
Олександр Захарченко мріє захопити Маріуполь, а потім кинути усі сили на взяття Харкова. Повідомляє сайт "Восточний дозор".