13 квітня 2015

19:01
Філіп Вартан Мелькиседек виступив з черговою заявою від диверсійної групи «Харківські партизани», в якій погрожував убити учасників зносу пам'ятників в Харкові. За кожен пам'ятник, що повалили, диверсанти загрожують вбивати п'ять людей.
10:31
12 квітня невідомі намагалися підпалити намет харківського Євромайдана «Все для перемоги», встановлений на площі Свободи, навпроти будівлі облдержадміністрації. Про це активісти Євромайдану повідомили у соцмережах. Інформує сайт «Статус кво».
10:21
Якщо реалізувати інвестиційний проект співробітництва між АТ «ХТЗ» і фінською компанією Sampo Rosenlew, це наповнить скарбницю з 2015 по 2020 роки на 6,5 млн гривень.Таку новину повідав Олексій Павленко, міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко на прес-конференції в Києві.
09:48
Представники «Громадської варти» причепили графічне зображення ікони Святої Діви Марії-Оранти на дерев’яну споруду, що закриває постамент колишнього монумента Леніну на площі Свободи.
09:37
Бойовики збираються відправити до Харкова і Одеси 20 диверсійних груп, повідомив Валентин Федичев, заступник командувача антитерористичною операцією. Майже сотню диверсантів зараз, говорить він, готують на базі батальйону бойовиків «Схід» в Донецьку.
09:24
У суботу харківський «Металіст» в 19-му турі чемпіонату України зіграв внічию з дніпропетровським «Дніпром». У матчі, що проходив на «Дніпро Арені», команди не забивали голів.