6 квітня 2015

20:08
У резерві сил оборони Харківської області знаходиться 10 військових частин, 1 бригада, особовий склад двох вищих навчальних закладів збройних сил України, а також загін державної прикордонної служби.
19:57
Після восьми місяців простою луганські тролейбуси відновлять свій рух. Про це заявив на апаратній нараді призначений бойовиками «мер» Луганська Маноліс Пілавов, повідомляє «ЛуганськІнформЦентр».
19:46
Останні 16 чоловік, які знаходяться в полоні у бойовиків, будуть відпущені і передані українській стороні. Про це заявила співробітниця апарату «ДНР» Дарина Морозова.
19:34
Прокурором Дніпропетровської області призначений Віктор Матвійчук. Як повідомляє сайт Генпрокуратури України, Віктор Матвійчук білий призначений на посаду прокурора Дніпропетровської області в п'ятницю, 3 квітня.
19:24
Україна є унітарною за устроєм державою і нею залишиться, проте глава країни Порошенко збирається питання федерального устрою винести на референдум. Повідомляє офіційний сайт президента.
19:07
Слідство за фактом теракту, який стався в Харкові 22 лютого і привів до загибелі чотирьох чоловік, закінчене. Про це повідав адвокат Олег Головков. За словами юриста, справа ця велика, 16 томів, винні мають обов’язково понести покарання.
13:57
Ірина Корольова, кандидатка філософських наук, регулярно допомагає військовим в зоні АТО. Вона розповіла про їх нагальній потребі «Справжній варті».