11 квітня 2015

22:53
Зупинка транспорту, огляд, перевірка документів. І так кожен день. Перед бійцями, які проходять тут службу, стоїть доволі відповідальна задача – перевіряти всі транспортні засоби на наявність заборонених предметів.
16:56
Нещодавно в окупованому обласному центрі пролунало декілька вибухів і пострілів з артилерійських установок. Про це повідомляють місцеві жителі. Особливо чутні звуки вибухів на Південних кварталах Луганська, в селищі Ювілейному, а також в районі Лісоторгової бази. У східній частині міста (Східні квартали, селище Велика Вергунка) звуки були теж чутні, але в набагато меншому ступені.
16:18
Верховна Рада заборонила в Україні пропаганду комуністичної і нацистської ідеологій. Це рішення, серед іншого, зобов'язує місцеві ради перейменовувати міста, селища, вулиці і інші об'єкти, названі на честь радянських комуністів.
13:45
Упродовж минулої ніч в Харкові були знесені три пам'ятники радянським комуністичним діячам - Серго Орджонікідзе, Миколі Рудневу і Якову Свердлову. Відео знесення пам'ятників опубліковане в YouTube.