8 квітня 2015

23:51
Співробітниці Реєстраційної служби Краматорська Власовій Анні Володимирівні потрібна допомога. Через свого начальника (керівника Реєстраційної служби Краматорська) вона знаходиться під арештом у Маріуполі. За грати вона потрапила за компанію разом зі своїм керівником Барабашом А.Д., який донедавна очолював Реєстраційну службу Краматорського управління юстиції.
23:33
Напередодні Великодня все більше людей починає опановувати таке давнє ремесло, як розпис писанок. Виготовлені власноруч писанки та крашанки і понині залишаються незмінним атрибутом свята. Тому не дивно, що волонтери та просто небайдужі громадяни почали об’єднуватися задля того, щоб потішити українських військових власноруч виготовленими писанками.
22:46
Прокуратура Маріуполя подала апеляційну скаргу на рішення Жовтневого райсуду міста, згідно з яким «корупціонера від юстиції» Барабаша Ю.Д. звільнили під заставу.
21:37
Другого березня 2015 року за хабарництво затримали керівника Реєстраційної служби Краматорська Барабаша Юрія Дмитровича. Цей чоловік підозрюється в тому, що протягом кількох місяців отримував від одного громадянина гроші за те, що вносив до реєстру речових прав дані на підґрунті сфальсифікованих документів. Слідство за цією справою проводять фахівці профільного відділу Донецького обласного управління міліції.
20:01
Геннадій Москаль підписав указ про введення ряду обмежень в Луганській області. Інформує сайт «Восточний дозор».
16:54
Керівництво «Донецької народної республіки» в терміновому порядку ставить своїх бойовиків «під рушницю». Передає сайт «Українська правда».
16:47
Автопробіг «Серце до серця» пройде у рамках всеукраїнської акції і відбудеться 11 квітня. Повідомляє сайт міста Дніпропетровськ.
16:38
У Харкові 8 квітня, незважаючи на дощ, десятки людей прийшли на площу Свободи зустріти бійців 22-го батальйону тероборони області, які демобілізувалися. 64 харків'янина були покликані до лав української армії в першу хвилю мобілізації, пише «Дозор».
11:21
Дешевизна яєць в Харківській області - явище сезонне. Так фахівці прокоментували повідомлення віце-губернатора М. Беккера про зниження оптової ціни на яйця у березні поточного року. Повідомляє сайт "Слобідський край".
11:14
Пенсії почали виплачувати з 4 квітня, і на сьогодні їх отримали більше 6 тис. луганських пенсіонерів. Повідомляє Луганський інфоцентр.