15 квітня 2015

10:38
14 квітня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція за участі ініціаторів проекту по територіальній обороні міста.
21:45
Харківська міліція затримала ще одного активного учасника штурму ХОДА 1 березня минулого року. Повідомляє сайт МВС Харківщини.
21:33
Ситуація в Харківській області непроста. Тамтешній губернатор зараз вибудовує ефективну модель влади. Про це глава Адміністрації президента України Борис Ложкін повідав в інтерв’ю інтернет-виданню «ЛігаБізнесІнформ».
18:12
14 квітня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася презентація проекту «Культура безпеки», під час якої автори пояснювали програму та можливості його реалізації.
11:42
Ополченці «ДНР» несуть величезні втрати, намагаючись утриматися за всяку ціну в Пісках. За день з поля бою було вивезено більше 60 поранених терористів. До вечора ця цифра значно збільшилася. Про це повідомляє військовий кореспондент «ДНР» з позивним «Степ».
11:34
Фестиваль планується на 25 квітня, в ньому візьме участь багато відомих російських рок-музикантів. Як повідомив Микола Догадайло, заступник керівника луганського рок-клуба, музичне свято пройде на стадіоні «Авангард». Повідомляє сайт "Восточний дозор".
11:27
Зерна цього року в області буде достатньо, таку інформацію під час візиту у Нововодолазький район дав Марк Беккер, віце-губернатор Харківщини. Передає сайт ХОДА.
11:07
У березні в Харкові зросла ціна на головний продукт, чай та ліки, а ще подорожчав проїзд. Повідомляє сайт газети «Слобідський край».
10:50
У середу, 15 квітня, в Харкові проводитиметься планова перевірка засобів оповіщення населення. Як повідомили в Департаменті цивільного захисту Харківської облдержадміністрації, сирени включать о 14.00.
10:38
Борис Філатов і Геннадій Корбан на власні кошти купили і подарували Дмитру Ярошу броньований джип. Повідомляє сайт "056".