16 квітня 2015

20:05
Основною версією вбивства журналіста Олеся Бузини міліція розглядає професійну діяльність загиблого.
19:03
17 квітня о 15.00 в кінотеатрі ім. Довженка відбудеться прем’єра документального фільму «Герой України Євген Котляр». Стрічка була створена активістами ГО «Зелений фронт».
18:38
Суд не розглянув сьогодні оскарження від представників прокуратури регіону, тому що люботинський мер Теличко Володимир не відвідав засідання. Про це повідомляє "Городской дозор".
17:36
Олеся Бузину застрелили пострілами в спину у дворі власного будинку на вулиці Дегтярівській в Києві сьогодні, 16 квітня, близько 13.20.
14:16
У столиці на подвір’ї власного будинку застрелили відомого українського письменника і публіциста Олеся Бузину. Передає сайт "Восточний дозор".
14:06
На засіданні Луганської міської ради були підбиті підсумки роботи комунальників в опалювальний сезон 2014/15 років. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
13:23
Сьогодні вранці колона білих вантажівок з «гуманітаркою» в'їхала в Донецьк. Як повідомили в Національному центрі управління в кризових ситуаціях МНС Росії, конвой доставив будматеріали, насіння для посівної, освітню літературу, продукти харчування і предмети першої необхідності.
12:58
Осатаніле стадо ватників виштовхало з тролейбуса воїна АТО, який повернувся в рідне місто.Свої ганебні дії вони супроводжували криками «Бандера! Вбивця! Виродок!». Повідомляє сайт «Восточний дозор».
12:48
Сьогодні, 16 квітня, о 14.15 слухатимуть справу мера Люботина (Харківська область) Володимира Олексійовича Теличка. Першого квітня його затримали на місці злочину на хабарі. Про це тоді повідомили на сторінках ФБ Антон Геращенко і Арсен Аваков.
11:03
На масове звільнення професорської еліти вплинули нові правила в пенсійному законі, який набув чинності з 1 квітня. Повідомляє сайт газети «Вечірній Харків».