20 квітня 2015

22:25
20 квітня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася прес-конференція під час якої голова волонтерської організації «Сестра милосердя АТО» Ярина Чаговець розповіла про ситуацію в харківському військовому шпиталі.
17:42
На захід повинен був завітати глава держави, але Порошенко так і не приїхав. Повідомляє сайт «056».
16:18
У рамках Міжнародної трієнале екологічного плакату «Четвертий блок» в Харкові проходить виставка дитячих робіт «Що я бачив». Повідомляє сайт "Восточний дозор".
15:48
У результаті аварії 26-річний водій іномарки з травмами був госпіталізований в лікарню. Повідомляє сайт облДАІ.
14:50
У Харкові почали ремонтувати дах будинку №57 на вулиці Мироносицькій, зруйнований при пожежі.
13:22
Мешканки Дніпропетровська Анастасія Євсюкова і Ольга Соловйова у рамках проекту Inside of living («Життя зсередини») планують пройти пішки від кордону з Росією в Харківській області до кордону із Словаччиною в Закарпатті. Вони планують зайти до Харкова, Полтави, Борисполя, Києва, Білої Церкви, Вінниці, Кам'янця-Подільського, Івано-Франківська, Мукачевого і Ужгорода, але переважно збираються зупинятися в сільській місцевості, також вони хочуть пройти через Карпати.
12:58
У Луганську помічено величезне скупчення особового складу ополченців і російських терористів - найманців. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
12:39
Автівка, на якій їхали воїни, з усією швидкістю врізалася в залізобетонний стовп. У результаті серйозної катастрофи загинуло п'ятеро воїнів Збройних сил України.
11:44
Хлопець з Луганська написав музику, присвячену подіям на Донбасі. Педагоги із спецмузшколи, де виховується 15-річний музикант Івашкевич Павло з Луганська, вже назвали музику шедевром.
11:29
Нещодавно на одній з вулиць Харкова піддалася нападу жінка. Троє невідомих відібрали у неї сумку з грошима, телефоном і документами.