7 квітня 2015

19:10
Коли дивишся на цю жінку, коли зауважуєш її промовисту південну вроду, то перше слово, яке спадає на думку, – квітуча. Жінка-розквіт, жінка-весна… і не має значення, скільки їй – учора, сьогодні чи завтра – років: такі жінки не бояться календаря, вони в будь-якому віці зберігатимуть і дитячу безпосередню щирість, і підліткове кокетство, і романтичність юності. Либонь, саме тому твори уманської письменниці Марини ПАВЛЕНКО не залишають байдужими читачів усіх вікових категорій: вона легко вхоплює пригодницьку жилку, цікаву дітлахам, і доглибно зворушує літніх, коли правдиво й емоційно розповідає історії людських життів, де-не-де приперчуючи драматичні фабули живим українським гуморцем. Нині маємо «з перших рук» історію самої Марини – емоційної, рухливої, говіркої. Історію, в якій є місце і дитячим страхам, і щасливому материнству, і творчим радощам.
14:40
Фракція «Об’єднання «Самопоміч» вважає, що сьогодні існує реальна загроза функціонуванню демократичних інститутів України. На жаль, деякі політичні сили, які у тому числі представляють коаліцію, не зацікавлені у проведені місцевих виборів восени цього року.
13:28
Трагедія сталася в селищі Боровське під Сєвєродонецьком. Інформує сайт «Восточний дозор».
13:21
У телефонному інтерв'ю виданню «Kyiv Post» бойовик з гордістю заявив, що особисто застрелив 15 українських бійців, які потрапили в полон. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
13:14
«Дніпропетровська команда» завірила городян, що навіть після відставки Коломойського, вони не планують від'їжджати, і далі захищатимуть місто і його жителів. Колишній заступник звільненого губернатора Геннадій Корбан має намір взяти участь в майбутніх виборах.
13:08
Нею виявилася росіянка з «ДНР». Саме вона, ймовірно, за свідченням представників контррозвідки СБУ, замішана в організації кількох терактів у місті. Підривання стели з прапором України – теж її робота. Про це в Facebook повідав радник голови СБУ Маркіян Лубківський.
12:46
Робітники демонтували флагшток на проспекті Правди, який невідомі намагалися підірвати сьогодні вночі. Передає сайт Статус кво.
12:37
Уночі 6 квітня близько 23.40 невідомі підірвали залізничне полотно «Жихор – Зміїв», повідомляє прес-служба «Південної залізниці». Як відзначається, в результаті вибуху було пошкоджено 60 см залізничних колій.
12:26
Підрив монумента на проспекті Правди представники правоохоронних органів розглядають як теракт, інформує прес-служба прокуратури Харківської області.
12:15
У ніч з понеділка на вівторок, 7 квітня о 03:28 багато харків'ян розбудив вибух сильної потужності. Терористи намагалися підірвати шпиль з прапором на проспекті Правди. Вибух було чутно на Олексіївці, Павловому полі, в Центрі - від Держпрому до Римарської, на Сортировці.