24 квітня 2015

01:31
23 квітня в незалежному культурному центрі «Indie» в рамках проекту «Вільний університет» пройшла відкрита лекція історика та колекціонера Валерія Лейка під назво «Хто ми і звідки?».
22:06
Офіційний курс долара сьогодні складає 22,53 гривень. Інформує сайт Національного банку України.
17:13
Печерський райсуд столиці двадцять третього квітня трьом екс-співробітникам харківського «Беркута» обрав запобіжний захід - тримання під вартою. Цих горе-міліціонерів підозрюють в тому, що вони здійснювали злочини проти активістів Євромайдану.
16:47
Учора увечері в одному з житлових будинків Краматорська прогримів вибух. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
16:41
Учора увечері в черговий раз було обстріляно місто Щастя.Вогонь вівся з правого берега річки Сіверський Донець, де розташовано формування бойовиків.
16:33
Якийсь-то Олег Валерійович, він же керівник служби охорони «керівника ЛНР» Плотницького, був затриманий співробітниками 4 бригади за п'яні витівки. Інформує сайт "Восточний дозор".
16:29
23 квітня в Харківському антикризовому центрі відбулася прес-конференція за участі ініціаторів та кураторів проекту «Детская площАРТка».
16:09
Прокурором міста Краматорськ призначений Біжко Сергій Віталійович, старший радник юстиції. Інформує сайт "Восточний дозор".
15:59
Мета акції - добитися справедливості і відновлення на курсі їх одногрупників, незаконно відрахованих з навчального закладу. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
10:20
Апеляційний суд Харківської області частково задовольнив скаргу прокуратури і збільшив суму запоруки для люботинського міського голови Володимира Теличка до 243,6 тис. грн.