1 квітня 2015

23:21
«Київстар» у рамках соціальної ініціативи з підтримки освіти в Україні привітав харківських ліцеїстів - Софію Дубову і Дениса Смирнова з перемогою. Вони стали бронзовими медалістами олімпіади. Переможців нагородили сучасними планшетами з безлімітним мобільним інтернетом.
20:24
Сьогодні під автомобільним переїздом траси «Дніпропетровськ – Новомосковськ» дорожній майстер наштовхнувся на контейнер, начинений вибухівкою.У контейнері знаходилося не менше 2 кг вибухівки, тротилова шашка і детонатор.
11:37
Незважаючи на напружену обстановку в Луганській області, наявність «лінії зіткнення» і неоднозначного відношення мешканців Луганська до нинішніх керівників держави, в минулі вихідні в Луганськ надійшла гуманітарна допомога від Українського відділення Міжнародного комітету Червоного Хреста.
11:30
На одній з трамвайних зупинок Донецька на намальованому прапорі «ДНР» написали «Україна». Повідомляє сайт "Восточний дозор".
11:15
На неї планують витратити 400 млн доларів. Всесвітній банк позичить 800 млн доларів на зведення шляхів у державі. Половина з цих грошей витратиться на зведення автошляху Полтава-Харків.
11:02
Харків, з оборотом роздрібної торгівлі в 12.9 мільярдів гривень, поступаючись тільки Києву і Дніпропетровську, випереджає всі інші регіони України. Передає сайт ХОДА.
10:53
Збірна України з футболу провела товариський матч проти збірної Латвії. Поєдинок, який пройшов 31 березня у Львові, закінчився внічию 1:1.
10:39
Жителям Донецька подарують 500-кілограмову паску. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
10:27
У луганській школі №33 учнів середніх класів примушували стріляти по мішені у вигляді української дівчинки в національному костюмі. Повідомляє сайт "Восточний дозор".