17 квітня 2015

20:23
У галереї «VOVATANYA» відкрилася виставка «Плакат. Театр. Життя», яке об'єднало найяскравіші роботи метра харківської художньої школи Віталія Куликова. Передає сайт "Восточний дозор".
16:27
У Харкові горить дах будинку №57 на вулиці Мироносицькій. Клуби чорного диму видно в районі станції метро Університет.
15:46
Колишній спортсмен, а нині найманець, заступник командувача «Республіканської гвардії ДНР» Ставрос Багателія зненацька став директором мережі магазинів «Перший республіканський супермаркет». Передає сайт "Восточний дозор".
13:43
Учора активісти-патріоти Станиці Луганської вдягли на пам'ятник «вождя» в центрі селища жовто-блакитну пов'язку і «вручили» прапор України.
13:34
16 квітня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» стартувала виставка живописних робіт Шрі Чинмоя «Королівство кольору».
13:31
Харків'яни з першого травня сплачуватимуть за тепло і гарячу воду за новими цінами, які розраховані КП «Харківські теплові мережі» відповідно до затвердженої НКРЕКУ вартості теплової енергії для населення.
11:36
В Харківському педагогічному університеті імені Г.С. Сковороди відкрилася виставка «Народна війна», присвячена антибільшовицьким повстанським рухам, які розгорнулися на території Наддніпрянщини в 20-30-х роках минулого сторіччя.
10:49
На площі Свободи в Харкові продемонструють 15 позашляховиків, які відправлять до зони АТО добровольчим батальйонам. Захід відбудеться в п'ятницю, 17 квітня. Початок о 12.00.
10:30
18 квітня в Харкові пройде акція під назвою «Савкін Яр. Оаза в місті». Про це інформує сайт «SQ». У заході братиме участь майже тисяча чоловік. Прибирання пройде на території Савкіного яру (між Лисою і Холодною горою). Окрім прибиральних робіт, плануються фотоквести, літературний вечір, зарядка і танці, театральні постановки.
09:38
15 квітня 2015 р. на 66 році життя пішов у Вічність голова Харьківської Крайової організації братсва вояків ОУН-УПА, голова Харківської міської організації, заступник Голови Обласної організації Конгресу Українських Націоналістів, член координаційної ради Харьківського Товариства політичних в’язнів та репресованих СТОЛЯРКОВ Володимир Аркадійович, син визначної діячки національно-визвольних змагань ОУН-УПА Коханської Галини Степанівни.