29 квітня 2015

21:13
28 квітня в харківській книгарні «Є» пройшла презентація другої книги Ігоря Зарудка «Якщо твій янгол Йосипівна».
12:50
Народний депутат, член комітету ВР з питань нацбезпеки Дмитро Тимчук виступає за те, щоб дозволити харківському заводу імені Малишева продавати танки за зарубіжними контрактами.
20:48
28 квітня в книгарні «Books» український поет, філолог та літературознавець Сергій Ткаченко презентував свої три останні книги.
16:26
Протягом трьох діб люди, які їхали потягом № 721 Харків - Київ, можуть забрати гроші за квитки. Компанія, кажуть в «Укразалізниці», людям, які зазнали незручностей через пригоду, що сталася біля Люботина, намагалася заповнити певним комфортом.
15:31
28 квітня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася прес-конференція за участі відомого шоумена Антона Мухарського.
15:23
Данія зацікавлена у встановленні тісних економічних відносин з Харківської області. Про це повідав міністр закордонних справ Данії Мартін Лідегорд на зустрічі з главою області Ігорем Райніним. Гість сказав, що він цікавиться співпрацею в енергетичній сфері.
15:03
У результаті провокації поранено трьох українських військових. Інформує офіційний сайт губернатора Луганщини Геннадія Москаля.
15:04
28 квітня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася презентація соціального відеопроекту під назвою «Пам’ятаємо. Пишаємося. Переможемо», приуроченого до 9 травня.
14:55
Квітень минув більш-менш без пригод, і ось учора була найважча ніч. Стріляти розпочали пізно вночі двадцять восьмого квітня. Крізь Горлівку проїхала військова техніка з важкою зброєю. Був обстріляний автодром та місто Дзержинськ, саме там зараз перебувають українські вояки.
12:42
В Харківській області співробітники моніторингової групи «Інформаційного опору» працюють в тісній співпраці із спецслужбами.