30 квітня 2015

10:46
30 квітня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція за участі волонтерів, які підвели підсумки всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою» та розповіли, наскільки Харків та Харківська область стали чистішими.
02:14
30 квітня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція, на якій були висвітлені наявні проблеми в наданні медичної допомоги вимушеним переселенцям.
23:52
Стенд, де була зроблена помилка у витязі з 29 статті Загальної декларації прав людини в Московському районному суді просто знімуть.
21:13
У ХАКІ вперше оприлюднили результати дослідження з розробки газу з нетрадиційних джерел в Харківській області.
17:53
Для оформлення субсидії харків'яни повинні надати тільки два документи - заяву і декларацію, які заповнюються в скороченій формі. Адреси відділень управління праці і соціального захисту населення в Харкові:
13:56
Харківський політех співпрацює з сотнями підприємств, де проходять практику студенти ВИШу.
13:38
У закладі намагалися більш-менш спокійно перенести ситуацію, що склалася в університеті через вихід на пенсію більше сотні викладачів, які вирішили це зробити через ухвалений профільний закон. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
12:18
У рамках Харківського обласного відділення "Самопомочі" стартував проект "Коворкінг-центр", в якому надають офіс і підтримку для місцевих громадських ініціатив. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
12:28
Народний депутат, координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук розповів, як ухвалювався скандальний закон про десовєтизацію, і які перегини можуть виникати з його імплементації «на місцях». Повідомляє сайт "Восточний дозор".
12:11
Харківський Національний технічний університет "ХПІ" в 2015 році відсвяткує 130-річний ювілей.