2 квітня 2015

18:22
Колектив групи «Типовий Донецьк» в «Вконтакте» вирішив запустити окремий сайт, в якому описуватимуться працюючі ресторани, магазини, сервісні і розважальні центри міста.
18:02
Бізнесмен Ігор Коломойський переконав Геннадія Кернеса в лютому 2014 року повернутися в Харків і відновити роботу міським головою.
17:50
У Харкові створена ініціативна група для формування громадської ради при Харківському обласному управлінні юстиції. Ініціативна група була створена в ході круглого столу в харківському кризовому інфоцентрі 1 квітня.
17:41
Тепер справу Харківського міського голови розглядатимуть у Полтаві. З Дзержинського районного суду її перенесли до Полтави. Цим займатиметься Київський райсуд. Таке рішення ухвалив Вищий спеціалізований суд України.
12:17
З початку квітня в так званій «ЛНР» починають діяти нові тарифи на електроенергію. Як повідомив в.о. гендиректора «Луганського енергетичного об'єднання» (ЛЕО) Олександр Ємельяненко, нові тарифи відповідають загальноукраїнським. Так жителі, споживаючи до 100 кВт заплатять 36,6 коп., від 100 до 600 кВт - 63 коп. і для осіб, що «пропалюють» від 600 кіловат тариф дорівнюватиме, - 140,3 коп.
12:09
Ватажок «козаків» Свердловського району Луганської області Олександр Гайдей і ватажок Антрацитівських бойовиків Олександр Брицин готують змову проти Ігоря Плотницького.
12:02
З 1 квітня в «ДНР» почалися виплати пенсій в російських рублях. Для обслуговування пенсіонерів працюють 29 відділень «Центробанку» Донецька. Як повідомила «заступник фінансів» «ДНР» Оксана Таран, цього разу пенсіонери отримають не «допомогу», а саме пенсії, оскільки з квітня їх видаватимуть щомісячно у встановлений термін.
11:55
Очолюване псевдоглавою «ДНР» угрупування «Оплот» до своїх нашивок стала додавати свастику. У мережі з'явилося фото розпізнавальних знаків на формі разом з медальйоном, на якому зображений стилізований нацистський символ.
11:46
Швидше за все, члени «команди Коломойського» на прийдешніх виборах робитимуть акцент на регіони. Покинувши пост губернатора, Коломойський не збирається закінчувати свою політичну кар'єру. Швидше за все, на майбутніх виборах в жовтні його інтереси представлятимуть відразу декілька політичних проектів. Так вважає політтехнолог Дмитро Джангіров.
11:34
З0 березня в Свято-Дмитрівській церкві відбулася відкрита зустріч з настоятелем парафії Пресвятої Тройці в Москві (УАПЦ) та ведучим програми «С христианской точки зрения» на Радіо Свобода о. Яковом Кротовим.