Мистецтво

23:08
15 травня в харківський галереї «Мистецтво Слобожанщини» пройшло відкриття 4-ї виставки студентів та викладачів Харківського художнього училища «Дарую майстерність»
20:14
13 травня в Харківському історичному музеї відкрилася тимчасова виставка, де були презентовані найвизначніші символи та обереги Слобожанщини.
21:05
Спектакль, який харківський Молодіжний театр-студія «Vinora» поставив за текстом німецького драматурга Ані Гіллінґ, актори гратимуть востаннє. Цей спектакль відкривав фестиваль «Курбалесія» у Харкові у 2012 році, а тепер, на завершення «сценічного життя», виставу повезуть на фестиваль до Польщі.
19:53
Режисери, політтехнологи, художники та інші митці задумались над перетвореннями, які активно відбуваються в Україні впродовж останніх місяців. Свою підтримку та несприйняття до тих чи інших подій вони зобразили в картинах і плакатах.
19:59
15 квітня в харківському Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбулося офіційне відкриття виставки писанок «Вікно у Дивосвіт».
14:09
Писанки, які розмальовували понад сорок майстрів, можна буде побачити у Харківському обласному центрі культури і мистецтв.
15:12
У Харкові 20 березня провели акцію проекту «Сучасне Епатажне Креативне Слово» («С.Е.К.С.»).
16:28
22 березня в барі «Crossroads» пройшов благодійний концерт за мир в країні.
14:20
Сучасна популярна українська письменниця 21 березня зустрілась зі своїми читачами, поділилась з ними секретами творчості та поспілкувалась у майже домашній атмосфері.
10:06
7 березня в харківській організації Національної спілки письменників України презентована книга Леоніда Ушкалова «Моя шевченківська енциклопедія: із досвіду самопізнання».