Мистецтво

18:52
15 лютого в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» (Харків, вул. Сумська, 25) відбувся творчий вечір молодої харківської музикантки Анни Сорбат «Consuelo de mi alma...» («Розрада моєї душі…)».
21:01
Завішане українськими прапорами піаніно «Україна» встановили на майдані Свободи в Харкові. Під вікнами обладміністрації учасники музичної акції співали повстанські та народні пісні.
22:38
Виставка художника Євгена Світличного має досить просту назву – «20 картин», проте кожне двометрове полотно митця розповідає власну історію, і в той же час усі картини можна скласти в одну величезну.
17:31
Полтавчанин Григорій Гринь виставив у Харкові свої вишивані роботи. Чоловік захоплюється вишивкою з дитинства.
14:38
3 лютого в будинку харківської організації Національної спілки письменників України (вулиця Чернишевська, 59) відбувся літературно-мистецький вечір «З любов'ю до України».
20:14
Субота, 11 січня 2014 року, вісімнадцята година. Культурний центр «Єрмілов» (центр сучасного мистецтва, нещодавно створений у будівлі ХНУ ім. В.Н.Каразіна) збирає все більше людей, переважно молодих. Дим-машина на першому поверсі валить хмари вже хвилин десять, доки люди навпроти не стають просто темними силуетами. Тоді починається дійство.
15:28
«Лихі» 90-ті повертаються, на жаль не тільки на сторінках нової книги Сергія Жадана «Месопотамія». Нова книга відомого харківського письменника саме з такою назвою наприкінці січня з’явиться на полицях книгарень.
14:18
Харківський академічний симфонічний оркестр «Віртуози Слобожанщини» під керівництвом диригента Тараса Куценко в новорічну ніч, з 31 грудня 2013 року на 1 січня 2014 року, виступив з єдиним концертом в рамках міжнародного музичного фестивалю «Харківські музичні вечори в Анталії».
11:45
На третій день Різдвяних святкувань в історичному центрі Харкова, в галереї сучасного образотворчого мистецтва «Костюринський провулок» відомий харківський фотохудожник запросив нас на відкриття персональної виставки «Шлях ріки».
10:13
Фестиваль предметного дизайну «Водопарад» відкрився у Харкові після двох років перерви. Півсотні дизайнерів та архітекторів представили власний погляд на те, якими повинні бути ідеальні умивальники, душові кімнати і санвузли.