Харкiв

19:14
Яке майбуття сільських територій , що таке стратегія розвитку Харківської області, і як цей документ змінився після ухвалення закону про децентралізацію влади ? Під час виставки «AGROPORT – 2015» керівник групи з розробки стратегії Харківської області Олександр Лукашов дав відповіді на ці питання.
19:00
15 жовтня в Харкові стартував ІІ Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPОRT-2015, який об’єднав під своїм дахом аграріїв з усіх областей України.
18:06
Близько півсотні експертів, серед яких представники Світового банку, Банку реконструкції та розвитку та ООН, а ще майже п’ять тисяч учасників. У Харкові розпочався найвеличезніший захід східного регіону «AGROPORT – 2015», на котрому зібралися аграрії з усіх областей України, аби налагодити співпрацю та поділитися досвідом з колегами в різних галузях сільського господарства.
17:21
Відомий волонтер і колишній капітан ФКА «Металіст» Олександр Горяїнов обговорив з екс-президентом футбольного клубу Олександром Ярославським перспективи його участі в майбутньому команди.
10:27
З нового року чинні паспорти можна буде обміняти на нові пластикові ID- карти. Цей документ замінить внутрішній паспорт.
08:00
Сьогодні в центрі Харкова замерзли фонтани. Як повідомляють харків'яни в соціальних мережах, найбільше були помітні крижані кірки у фонтані на площі Руднева, а також навпроти Дзеркального струменя.
02:12
14 жовтня в Харкові відбувся «Марш героїв», в якому за різними даними взяло участь від 2 до 5 тисяч чоловік.
19:51
Харків’яни пройшлися від пл. Конституції вгору по Сумській «Маршем Героїв». Захід організували ГК «Азов» та «Східний корпус».
17:49
На Покрова в Україні традиційно відзначають День козацтва. З кінця минулого століття це свято визнане національним. Козаки вважають Богоматір своєю покровителькою. Сьогодні представники харківського козацтва поклали квіти до пам'ятника гетьману Петру Сагайдачному.
17:01
Кілька десятків людей пройшлися ходою по сел. П’ятихатки на честь Дня захисника України.