Харкiв

12:39
21 вересня Харків приєднався до всесвітнього маршу миру, який проходив в 70 містах світу, в тому числі й в Росії.
12:21
Куп’янська прокуратура нагляду за дотриманням законів в транспортній сфері процесуально керує кримінальним виробництвом за фактом службової підробки посадовцями однієї з лікарень ГП "Південна залізниця" (ч.1 ст.366 УК України). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області. Передає сайт «Судебно-юридической газеты».
19:07
У Харкові о 9:19 на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в одному з пунктів обміну валют на вулиці Червоноармійській.
18:52
У Харкові на Марш миру вийшло близько 500 людей. Учасники акції тримали в руках національні прапори, а також кримсько-татарського народу і символіку Правого сектора.
18:40
Найбільшу в Україні вишиванку намалювали на центральній площі Харкова.
14:21
20 вересня за ініціативи організації «Громадська Варта» відбувся черговий виїзд на прикордонник пункт «Плетенівка».
23:47
19 вересня в рамках Форуму солідарності волонтерів відбулася робота по секції «Інформаційна політика та інформаційна безпека».
22:40
З десятої ранку в неділю, 21 вересня, харків'яни малюватимуть на бруківці вишиванку. Орнамент буде суто слобожанським. Мальоване полотно стане найбільшим в Україні. Спеціальні фарби для роботи роздадуть усім, хто забажає долучитись до роботи.
22:15
20 вересня в Харкові пройшла звітно-виборча конференція обласного осередку «Просвіти». На ній було обрано нового голову та раду осередку організації.
00:51
19 вересня в Харкові пройшов Форум солідарності волонтерів. Захід відбувся в приміщенні стадіону ФК «Металіст», де різні волонтерські групи з Харкова, Києва, Запоріжжя, Дніпропетровська та інших міст України мали нагоду обмінятися досвідом з один одним.