Харкiв

19:30
Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 р. № 523 «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг», через відповідні центри буде додатково надаватися 51 адміністративна послуга, яка підпадає під компетенції 7 органів державної влади. Їх введення планувалося здійснити у три етапи: з 1 вересня, 1 жовтня, 1 січня. Усі 34 Центри надання адміністративних послуг області (ЦНАП), у цілому, готові до роботи з 1 жовтня 2014 року з новим спектром послуг.
19:25
Як повідомив перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін, в той час як в цілому по Україні темпи зростання обсягів роздрібної торгівлі підприємств – юридичних осіб, а саме торговельних мереж, знизилися до 94,2%, показник за Харківською областю має позитивний темп зростання – 100,2%.
19:19
Харківська міська клінічна лікарня швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. О. І. Мещанінова сьогодні, 18 вересня, отримала обладнання для Центру дитячої нейрохірургії. У рамках благодійної акції «День Щастя в МакДональдз 2013» центру передали два монітори, два інфузомати і три аспіратори на загальну суму 201 тис. грн.
19:11
На Харківщині продовжують виділяти кошти на житлові держпрограми лише за 16 договорами. Про це сьогодні в ході селекторної наради розповів директор Департаменту будівництва та архітектури ХОДА Михайло Рабинович. За його словами, наразі на державному рівні житлові держпрограми призупинені, проте в Харкові та області вони досі працюють.
19:02
Ключові агентства ООН готові надати допомогу Харківсьій ОДА в роботі з переселенцями. Про це на зустрічі з головою ХОДА Ігорем Балутою повідомив спеціальний доповідач ООН з прав переселенців Чалока Бейані, який прибув до Харкова, повідомляє кореспондент Укрінформу.
20:33
"За підсумками 7 місяців 2014 року експортні поставки з Харківської області до країн Європейського Союзу зросли на 72,4% порівняно з аналогічним періодом минулого року", - про це повідомив перший заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Райнін.
20:26
До професійно-технічних навчальних закладів Харківського регіону продовжується набір учнів на навчання у 2014/2015 навчальному році. Про це повідомив перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін.
19:50
Сьогодні в малій залі обласної державної адміністрації відбулося засідання Ради ректорів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Харківського регіону за участю першого заступника голови ХОДА Ігоря Райніна.
19:21
Недалеко від Чугуєва Харківської області проходять бойові навчання 92-ої окремої механізованої бригади. У навчаннях бере участь важка бойова техніка, танки, БТР. Також на полігоні присутні бійці, які прийшли з третьої хвилі мобілізації. Тут вони проходять курс молодого бійця, після чого вирушать до зони АТО.
19:12
З початку введення військового збору (3 серпня 2014г.) до бюджету від платників Харківської області надійшло майже 28 млн. грн.