Мистецтво

12:10
В галереї сучасного мистецтва «Костюринський провулок» триває персональна виставка Тетяни Черевань під назвою «Жінка Берегиня»
21:09
Особливість експозиції в тому, що вона складається з двох частин. На першому поверсі галереї знаходяться гравюри у збільшеному масштабі, вони зображені на прозорій кальці. Другий поверх – роботи в мініатюрі.
07:35
Сергій Жадан разом із мистецькою агенцією "АртПоле" готує новий проект. Жадан читатиме вірші під музику в театральній студії. Паралельно йтиме показ відео.
19:19
Експозиція зібрала роботи авторів, які представляють Творче об’єднання професійних художників – ТОПХ. До складу цієї мистецької групи увійшли: Віктор Лисенко, Григорій Гамалей, Ігор Тужиков, Аліна Ілляш, Наталія Бегішева, Аліна Гармаш, Олександра Крилова, Поль Уєтс, Владислав Новаковський, Андрій Кремінський, Марія Титаренко, Сергій Радіонов, Тетяна Шендрик, Віолетта Терлига, Вікторія Мерзлякова.
17:04
1 жовтня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» відбувся показ фільму режисера Мартена Прово, який розповідає про долю французької художниці, представниці наївного мистецтва Серафину Луї.
22:46
Художники-авнгардисти Казимір Малевич й Олександра Екстер сто років тому створили серію ескізів для вишивки. Втілювали в життя малюнки народні майстри, проте за радянських часів колекція була втрачена. Сучасні митці відтворили за ескізами загублену колекцію.
14:29
26 вересня в галереї «Костюринський провулок» відбулося відкриття персональної виставки Валентини Самойлік під назвою «Те, що ніколи не змінюється».
18:59
Від романтичних осінніх пейзажів до колоритних натюрмортів, які миттєво можуть розбурхати апетит. У галереї «Мистецтво Слобожанщини» відкрилася експозиція «Осіннє коло».
05:18
В харківській галереї сучасного мистецтва«Костюринський провулок» триває виставка художниці-аматорки Марії Єрлигіної «В мире неназванном».
10:59
Від пісочної анімації до полотен, написаних олією та олівцем. Кожна з виставок, представлених в галереї «Бузок», особлива по-своєму.