3 липня 2015

18:22
Фінансування капітального проекту з відновлення і реконструкції автомобільного моста через річку Сіверський Донець на 97% іде від Європейського союзу.
17:04
Повідомлення про замінування трьох держустанов укотре було неправдивим. Про це повідали в прес-службі МВС України в Харківській області.
15:58
Працівники Харківського авіазаводу мітингували біля банку «Фінанси та кредит». Інформацію повідав Михайло Погорєлов, голова профкому підприємства.
15:07
2 липня в приміщенні харківської Спілки письменників пройшла презентація книги Валерія Макеєва «Сто днів полону, або позивний 911».
13:43
Автомобільний рух був блокований на дві години, і поновився тільки після приїзду представників облвоєнкомату.
13:26
Інформація про вибухівку у будівлі Державної міграційної служби на Римарській, 24, виявилася неправдивою.
12:03
Поки що це буде локальний оператор для «Народних республік», але вирішується можливість дзвінків в Росію. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
12:40
Суддя Київського райсуду Полтави Андрій Атонов переніс слухання у справі Харківського міського голови Геннадія Кернеса і двох його охоронців на на 28 липня.
12:28
Мер Харкова Геннадій Кернес наполягає, що справа, що порушена через його причетність до викрадення і побиття активістів Євромайдану, сфальсифікована.
11:56
Уперше ніч в Широкиному пройшла без обстрілу. Повідомляє сайт "Восточний дозор".