27 липня 2015

17:28
Один чоловік сьогодні в центрі міста поблизу волонтерського намета побачив гранатомет і відразу викликав міліціантів.
16:49
Субота, близько 10 ранку. У цьому мікрорайоні на проспекті Тракторобудівників майже завжди багато людей - висотки, стихійний ринок, кіоски. Напад на інкасатора магазину «Посад» не пройшов непоміченим. Реалізатор одного з найближчих кіосків - Антоніна - спостерігала за розвитком подій із самого початку. Розповідає - співробітник торговельної мережі приїхав за грошима в звичайний час, один, без супроводу. І водій, і інкасатор в одній особі. Ні бронежилета, ні пістолета. Не було зброї і у двох нападників - вони навіть маски не вдягли. Інкасатора почали бити, як тільки він вийшов змагазину.
16:07
Днями в соціальних мережах («Фейсбук» і «В Контакті», група «Луганськ - наше місто!») були поширені повідомлення про те, що після відставки Геннадія Москаля з поста голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації на вулицях Сєвєродонецька стали з'являтися п'яні солдати ЗСУ.
17:23
26 липня в Харкові на площі Свободи відбулася акція «Маріуполь – це Україна». В ролі організатора виступила ГО «Євромайдан Харків».
15:47
Уночі 27 липня, в результаті артилерійського обстрілу по Донецьку сильно постраждав Петрівський район.
15:25
Компанія з відбору кандидатів проходить в стінах Університету внутрішніх справ і продовжиться до 14 серпня.
14:59
З 1 серпня українська держава почне закачувати за реверсом з Європи приблизно по 40 млн кубометрів на добу. Таку новину повідав Володимир Демчишин, міністр енергетики і вугільної промисловості.
14:22
Харківський Металіст безгольовою нічиєю завершив виїзний поєдинок проти Зорі у Запоріжжі. Уболівальники, які зібралися біля телеекранів, а також на трибунах Славутич-Арени, побачили багато боротьби, непогані моменти, але не забиті м'ячі. Команди провели дійсно рівну гру, і підсумкові 0:0 яскраво це підтверджують.
13:46
Завтра, 28 липня, укотре у Полтаві судитимуть мера Кернеса та двох його помічників, яких підозрюють та звинувачують у викраденні та побитті активістів Євромайдану.
13:25
Кабмін висував до керівників Харківщини основну вимогу – розробити проектно-кошторисну документацію зведення підземки. Це в області зробили.