29 липня 2015

21:27
29 липня під час прес-конференції представники Харківської громадської люстраційної палати розповіли про свої головні цілі та пріоритети.
20:54
Про це розповіли представники Харківської громадської люстраційної палати під час своєї прес-конференції.
19:58
Вагон зійшов з рейок, ледве від'їхавши від трамвайної зупинки біля супермаркету «РОСТ».
15:51
Не пройшло і тижня, як у Харкові відновилися «замінування». Цього разу шукали вибухівку знову на Римарській.
18:17
На вулиці Красногорській працівниками ДПС була затримана вантажівка "Mercedes 409" з великою партією міцного алкоголю з підробними акцизними марками. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
16:37
Скандально відомий «танк» підбив чергову вантажівку з контрабандним товаром. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
16:27
«Керівництво ДНР», намагаючись хоч якось стабілізувати провальну економічну ситуацію, заявило про те, що «відпустять» курс рубля до гривні. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
13:23
Він відомий своїми лайливими висловлюваннями у соцмережах. Мова йде про нардепа Михайла Добкіна. Цього разу він на своїй сторінці у Твітері оприлюднив відеоролик проросійського журналіста Анатолія Шарія.
11:45
Його утримуватимуть в СІЗО та не даватимуть можливості вийти під заставу. Мова йде про терориста, який вербував з Харківщини людей для «ЛНР».
12:06
Якщо запитати сьогодні у пересічного пенсіонера: хто саме сплачує йому пенсію, то найбільш вірогідною відповіддю стане – держава. Але чи насправді це так? Хто саме наповнює зараз гаманець, з якого виплачуються пенсії?