6 липня 2015

17:27
Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін надіслав листа мерові Харкова Геннадію Кернесу, в якому наполягає на скликанні позачергової сесії міської ради.
16:54
«Жартівник», який повідомив про замінування Московського райсуду Харкова і нотаріальної контори в центрі міста може провести найближчі шість років за гратами.
16:28
Бойовики і агітатори самопроголошеної «Луганської народної республіки» залякують жителів окупованого обласного центру наявністю «списків» київських силовиків, за якими людей, які виїжджають з «ЛНР» в Україну, можуть затримати, посадити у в'язницю і навіть розстріляти. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
15:23
Клен, який 4 липня впав і травмував жінку з немовлям, не був аварійним. Як повідомив директор Департаменту ЖКГ Р. Нехорошков, дереву понад 30 років, воно не було сухостійним. Натомість комунальники ще раз перевірять усі дерева, що ростуть біля старих будинків.
15:52
В приміщенні харківської «Просвіти» триває вставка моделей, виготовлених школярами гуртка стендового моделізму «Станція юних техніків».
14:58
Як повідомили в міліції, відносно власника аптеки за адресою Героїв праці 32б вже було відкрито два кримінальні провадження за підозрою в продажі заборонених препаратів. Але за відсутністю доказів, вони були закриті.
14:43
У ніч з 3 на 4 липня на луганському напрямі зони АТО в районі блокпоста № 29 в результаті обстрілу з боку сепаратистів «ЛНР» було убито чотирнадцять українських солдатів.
14:34
Картка одночасно буде і платіжним інструментом і посвідченням особи. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
14:20
Інцидент на дорозі трапився в ніч на 5 липня, на вулиці Набережна перемоги. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
14:02
Анонімний дзвінок про замінування Московського райсуду на пр.50-річчя ВЛКСМ і нотаріальної контори на вул. Петровського, надійшов до міліції сьогодні, близько 11.10 ранку.