10 липня 2015

01:47
10 липня під стінами міськради пройшов пікет. Активісти вимагали від депутатів нарешті визнати Росію країною-агресором.
21:38
Поки в Україні зв'язок 3G тільки з'являється, люди у всьому світі вже повною мірою користуються швидкісним мобільним інтернетом. Новий тип зв'язку не просто зробив життя людей простіше, але і повною мірою змінив світ.
20:52
В Харкові громадські активісти та представники правоохоронних органів будуть боротися проти продажу алкоголю та сигарет неповнолітнім.
18:48
Ще один депутат міськради, який не погодився підтримати питання про визнання Росії агресором, став "жертвою" активістів із зеленкою.
18:35
На місці передбачуваних терактів, вказаних в анонімному телефонному дзвінку, вибухових або інших небезпечних речовин не виявлено.
17:44
Сьогодні, на сесії Харківської міської ради, депутати нарешті визнали Російську федерацію країною-агресором. “За” проголосувало 69, “проти” - 4.
16:20
Мова йде про особливе рішення, яке було ухвалене сьогодні на сесії міської ради Харкова.
15:26
Депутата міськради Олексія Перепелицю, який не захотів на сесії визнати Росію країною-агресором, облили зеленкою.
15:15
Народний депутат Вадим Рабінович, знаходячись в Харкові, не побачив ніяких активних дій міліції, спрямованих на затримання вбивць листонош.
14:26
Убивця з вулиці Ньютона - висока людина, середньої статури з темним волоссям. Був одягнений в темні джинси і футболку з довгими рукавами.