7 липня 2015

18:29
9 липня стартує шоста хвиля мобілізації. Цього разу підхід до виконання мобілізаційних заходів буде змінений, враховуючи побажання губернатора Харківської області Ігоря Райніна.
16:11
Інцидент стався 6 липня біля першої години дня, після того, як хлопець безперешкодно пройшов блокпост бойовиків на мосту через Сіверський Донець.
16:00
Інцидент стався біля Єнакієвого, на третьому міському ставі біля селища Юнком. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
15:50
У соціальних мережах йде активне обговорення можливих нових назв міських вулиць, парків і проспектів. Кожен активний городянин може висловити свою думку із цього приводу.
15:41
Великі платники податків Харкова за півроку виплатили до бюджетів усіх рівнів майже 5.2 мільярда гривень.
15:14
Жінка, яка постаралася донести цю історію до широкої громадськості, відразу розпочала з «гучних прізвищ». За її словами, «увесь цей театр розігрують» депутати Верховної Ради брати Добкіни - Михайло і Дмитро, екс-керівник постійної комісії Харківської облради з питань аграрної політики і друг екс-губернатора Харківщини Михайла Добкіна Сергій Овчаренко і Юрій Ваткін, директор сільгосппідприємства в Харківській області, навколо якого розігруються неабиякі пристрасті.
14:26
Жоден з депутатів міськради Харкова, до якого прийшла повістка, не буде поки мобілізуватися. Про це повідав Юрій Калгушкін, військовий комісар області.
13:55
Тепер на головній будівлі «Турбоатома» нема ані ордена Леніна, ані Трудового Червоного прапора, ані Жовтневої революції. Усі ці символи «радянщини» нещодавно демонтували з велетня харківського промисловості.
13:20
У галереї «Авек» відбулося урочисте відкриття експозиції, присвяченої різноманіттю релігій минулого, зафіксованих в артефактах і архітектурі. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
12:09
Середні споживчі ціни в Харківській області в червні в порівнянні з травнем не змінилися. Як повідомили в Головному управлінні статистики в Харківській області, продукти і напої переважно подорожчали на 0,1%.