16 липня 2015

18:47
Це вона щодня дзвонила правоохоронцям та повідомляла їх про «замінування» життєво важливих об’єктів міста. Мова йде про 33-річну жительку Запорізької області (жінка мешкає зараз у Харкові). Сьогодні її затримали міліціанти.
18:25
Вони встановлювали на банкоматах у місці видачі грошей спеціальну накладку, що не давала купюрам вийти з апарату. З цієї причини банкомат інформував клієнтів про несправність, після чого люди йшли у своїх справах, і гадки не маючи про те, що їх вже обікрали.
18:05
Вони створюють комп’ютерні ігри, розробляють браузери та нові електронні системи. Мова йде про айтішників. Сьогодні в одній із таких фірм (філія компанії комп’ютерних ігор Plarium), що знаходиться на проспекті Леніна, влаштували обшук.
17:15
Господарський суд Харківської області розглянув позов ПАО «Державний експортно-імпортний банк України» до ТОВ «Твоя Преса», яке виступило поручителем ТОВ «Ветек Медіа Інвест», про стягнення заборгованості за договором про надання кредиту.
15:52
Наскільки ж ворожим був по відношенню до України Володимир Ленін, чи були його слова і дії антиукраїнськими. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
15:26
Представник мобільного оператора, який працює в зоні АТО стверджує, що з главою «ДНР» Олександром Захарченком легше домовлятися про ведення бізнесу, ніж з главою «ЛНР» Ігорем Плотницьким.
15:05
Він дзвонить по телефону правоохоронцям чи не щодня. І кожного разу повідомляє про «замінування». Мова йде про телефонного аноніма, який і сьогодні розповів міліціантам про чергове закладення вибухівки у місті.
14:48
Звинувачувальний документ у кримінальному провадженні стосовно колишнього «беркутівця» МВС Харківщини передали до Печерського райсуду Києва.
14:07
В Україну прийшов 3G. Хоча оператори вже повним ходом надають послугу 3G абонентам, багато хто не знає, чим саме новий формат відрізняється від інших стандартів.
12:54
Від сильного дощу та вітру Харків вчора ледь не перетворився на «океан». Коли вода зійшла, на вулицях міста залишилася купа сміття, нападало чимало гілок та дерев.