21 липня 2015

21:45
21 липня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція за участі заступника голови Харківського територіального відділення Антимонопольного комітету України.
18:49
На вулиці Пролетарській о другій половині дня 21 липня почалася пожежа.
16:44
Дзержинський районний суд Харкова засудив харків'янина Дмитра Явдошенка до двох років позбавлення волі за ухилення від мобілізації.
16:13
Харківський тракторний завод у першому півріччі цього року мав виручку понад 600 млн гривень. Про це повідав Владислав Губін, гендиректор підприємства.
14:25
У минулі вихідні в окупованому обласному центрі на базі профілакторію колишнього Луганського трубного заводу (Артемівський район Луганська) пройшли «навчання» бойовиків «ЛНР» для юнаків, а також дітей середнього і старшого шкільного віку.
14:40
Фермери області вже зібрали більше 1 млн тонн збіжжя. Новину повідав Марк Беккер, віце-губернатор ХОДА.
14:14
Сьогодні рано вранці у Куйбишевському районі Донецька під час обстрілу підкаліберний снаряд пробив стіни відразу в трьох житлових квартирах. Повідомляє "Восточний дозор".
13:56
Перерахунок за погану якість гарячої води отримують тільки ті мешканці, які написали заяву про неякісну послугу, хоча холодна вода з гарячого крану надходила усьому під'їзду.
12:49
28-річний житель Миколаївської області, який брав участь в розгромі ХОДА в квітні минулого року, судитимуть в Київському районному суді Харкова.
10:13
Упродовж двох діб із зони АТО в харківський військовий госпіталь доставили 60 поранених і хворих українських бійців.