30 липня 2015

20:54
30 липня в харківському філіалі Інституту імені Горшеніна пройшла прес-конференція, де були порушені найбільш актуальні проблеми мобілізації.
18:00
Інцидент стався учора увечері по вулиці Павлівська. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
17:51
Ватажок донецьких бойовиків Олександр Захарченко в четвертий раз став батьком. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
19:31
Про це розповіла волонтерка групи Help Army Тетяна Бедняк під час прес-конференції, яка пройшла в харківському філіалі Інституту імені Горшеніна.
17:40
У чемпіонаті взяли участь 20 спортсменів з Дніпропетровської області, а також пройшли показові виступи заслужених майстрів вуличного спорту з усієї України. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
17:27
У марафоні «Освобождение» можуть спробувати свої сили усі: від малого до старого, від новачків і до майстрів спорту. Зареєструватися на забіг можна 15 серпня з дев’ятої ранку до сімнадцятої години вечора.
16:42
29 липня в Харкові стартував цикл відкритих дискусій під назвою «Діалоги про місто». В ролі організатора виступив «Демократичний альянс».
15:32
Проміжні вибори народного депутата України в одномандатному окрузі №205 в Чернігові пройшли за старими брудними виборчими технологіями. Підкуп виборців, випадки зловживання адміністративним ресурсом, непропорційний доступ кандидатів до ЗМІ, маніпулювання громадською думкою ускладнили для виборців формування та здійснення вільного волевиявлення.
15:00
Нескінченні дрифти трамваїв продовжуються. Цього дня це вже третій випадок сходження з рейок електротранспорту. Мова йде про ремонтний трамвай, який зіскочив зі шляху поблизу перехрестя Героїв Праці та Тракторобудівників.
14:00
Офіційні запити вже спрямовано в державні установи для визначення рівня забруднення повітря в каналізаційній шахті на вулиці Ямська, 1. Повідомляє сайт МВС України в Харківській області.