15 липня 2015

00:05
15 липня керівник волонтерської організації «Сестра милосердя АТО» Ярина Чаговець розповіла про потреби харківського військового шпиталю.
18:49
Сьогодні в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція за участі керівника волонтерської організації «Сестра милосердя АТО».
18:37
Жодної вибухівки міліціанти не знайшли ні в одній з п’ятьох будівель міста.
16:31
У місті «розігралася» стихія. Мова йде про сильні дощі, які знову заполонили Харків.
16:22
З початком Євромайдану в нашій країні виникло таке явище як тотальний знос пам'ятників Володимиру Ульянову (Леніну). Почався цей процес в центрі столиці і поширився на велику частину України. Чим же не догодив українським патріотам вождь світового пролетаріату, і який сенс від зносу радянських пам'ятників?
15:28
Він хотів підірвати залізницю в районі станції «Харків-Пасажирський». Та його впіймано на гарячому. Працівники СБУ затримали чоловіка з «ДНР», який ледве не скоїв диверсію.
14:12
Динаміка, демократія, діалог – ці три слова яскраво описують перше громадське обговорення законопроекту «Про місцеві вибори», яке пройшло минулої неділі. Українське політичне сьогодення бурхливе і непередбачуване - попри скепсис багатьох політиків учора законопроект вже став законом.
13:29
Після замаху на особистого секретаря «глави ДНР», Захарченко розгорнув активне цькування і арешти своїх прибічників.
12:49
На цей раз у Харкові замінували цілих п’ять будівель. Про це повідали міліціанти.
12:23
Контрабанда вартістю в один мільйон гривень – саме такий товар збиралися вивезти люди на двох автівках марки «УАЗ» до Росії.