8 липня 2015

18:21
Позачергова 41 сесія Харківської міської ради 6 скликання відбудеться у п'ятницю, 11 липня, в сесійному залі міськради (площа Конституції, 7). Початок засідання о 12 годині.
18:06
У жодній будівлі, ані в міграційній службі на Римарській, ані в БТІ вибухонебезпечних предметів не знайшли, розказали представники прес-служби МВС України на Харківщині.
17:23
7 липня заступник Харківського військового комісара Юрій Калгушкін розповів про особливості 6-ї хвилі мобілізації.
16:55
Третім на черзі із «замінування» виявився Будинок проектів.
16:29
7 липня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція за участі психологів Харківського відділення Асоціації спеціалістів по подоланню наслідків психотравмуючих подій, які відзвітували за рік своєї роботи.
14:57
Давні метеорити, скам'янілі дерева, величезну брилу малахіту і інші дива можна побачити на виставці Дніпропетровського музею мінералів.
14:42
Цього разу телефонні терористи замінували дві будівлі в центрі міста. Повідомляє сайт Депо.Харків.
14:57
Психологи Харківського відділення Асоціації спеціалістів по подоланню наслідків психотравмуючих подій відзвітували за рік своєї роботи.
14:28
7 липня в окупованих районах Луганської області запрацював мобільний оператор МТС. Про це стало відомо в процесі спілкування з луганчанами в телефонному режимі. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
13:39
Проїжджаючи пункт прикордонного контролю «Гнутово», громадянин України, який управляв мікроавтобусом, намагався дати хабар прикордонникам. Повідомляє сайт "Восточний дозор".