24 липня 2015

11:13
23 липня в харківській Спілці письменників пройшов вечір пам’яті українського письменника Олеся Гончара.
18:10
Учорашнє анонімне повідомлення про те, що готується замах на губернатора області Райніна змусив міліціантів попрацювати над тим, аби забезпечити життю працівників ХОДА надійну безпеку.
17:01
23 липня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція за участі активістів ГО Фундація Регіональних ініціатив, які розповіли про молодіжний табір для переселенців – FRI Open Camp.
16:30
Інцидент на дорозі трапився вчора ввечері, була майже дев’ята година, коли автівка ВАЗ 2106 перекинулася на узбіччя проспекту Гагаріна. Сталося все поблизу Харківського м’ясного комбінату.
14:49
Сенсація про «зброю із США», яку намагалися зробити резонансною представники «Генпрокуратури ЛНР», дійсно дістала у Всесвітній Мережі відголоски. Тільки не такі, як хотілося «ЛНРівцям», а абсолютно комічні. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
15:11
Про це розповіли представники молодіжної організації Фундація Регіональних Ініціатив під час своєї прес-конференції.
14:21
Керівник Луганської ЛДА розповів про першу затриману контрабанду на Луганщині. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
13:23
Незабаром на вулицях Харкова з’явиться нова патрульна поліція. Даїшники зовсім зникнуть.
12:26
Випадок трапився на розі вулиць Плеханівської та Кірова вчора вдень поблизу стадіона «Металіст». Інцидент встиг зафіксувати на свій телефон один з місцевих мешканців Харкова і виклав світлину у соцмережі.
12:05
Мітингарі, які вийшли на пікет перед будівлею Генпрокуратури сьогодні у Києві, вимагали змінити запобіжний захід меру Кернесу і зрушити суд з мертвої точки.