6 серпня 2015

21:08
У Харкові ще у сорокових роках минулого сторіччя біля будівлі колишнього «Гірничого технікуму» звели два монументи на честь шахтарів. Минув час, технікум став комп’ютерним коледжем, а хлопець з дівчиною, зроблені з каменю, так і залишилися стояти на місці. Креативні городяни, згідно з проектом «Мансарда Єрмілова-Косарєва», забажали створити конкурс на розпис вуличної скульптури.
19:36
Російські вояки на даний момент не готові до повномасштабного наступу, адже в них багато втрат. Про це повідомив Євген Силкін, прес-офіцер сектора «Б», у процесі виступу на вітчизняному телеканалі.
18:19
У болгарському місті Самоків стартує чемпіонат Європи з боксу. На турнірі Україну представлятимуть п'ять боксерів, повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України.
17:36
Відключення світла на Дніпропетровщині будуть. Як і минулого року - віялові. На 2-3 години по черзі відключатимуться райони міст і селища.
18:06
Інцидент стався на шляху Харків-Сімферополь, там де поворот у напрямі міста Південного. В аварії загинула людина. Вона померла у швидкій.
17:04
Сайт правоохоронних органів Львівської області розмістив фоторобот убивці, який 10 липня у Харкові вбив представників Укрпошти. У цій пригоді загинуло троє людей.
12:42
На 6 серпня районні військкомати Харківської області виконали 35% плану шостої черги часткової мобілізації. Про це повідомили в регіональному медіа-центрі Міноборони України.
12:19
У місті однією з давніх професій займаються зачасту жінки з районів області та інших регіонів країни, які приїхали на навчання у ВИШі. Представниці цього ремесла запевняють, піти на такий шлях їх змусили нестатки, безробіття або необхідність годувати малечу.
12:01
За минулу добу в зоні АТО бойовики з 120-мм мінометів вели вогонь по Пісках, Авдіївці, Опитному і Новомихайлівці. На Артемівському напрямі під вогонь танка і мінометів лягло село Курдюмівка. Також терористи обстріляли Троїцьке з артилерії калібру 122 мм.
11:50
На окупованій території Луганщини бойовиками «ЛНР» проводиться нарощування кількості живої сили і бойової техніки. Так в районі Стаханов - Первомайськ - Кіровськ зафіксували перегрупування бронетехніки. На територію Жолобок - Фрунзе направили артилерію.