26 серпня 2015

22:18
26 серпня в Харкові біля російського консульства відбувся пікет в підтримку кримських політв’язнів Олега Сенцова та Олександра Кольченка.
19:04
Вони прийшли сюди з плакатами «Велика зрада починається з малого боягузтва», «Свободу політичним в’язням!» та подякували через консульство РФ сусідній країні за те, що в Україні з’явилися нові герої.
17:03
Засідання суду у справі Кернеса та його охоронців, яке продовжувалося майже шість годин, знову перенесли. У чому річ на цей раз? Що стало причиною перенесення?
16:51
Вони під назвою відомого бренду виготовляли дешеву горілку. Робили її з водопровідної води. Завдяки цьому щодня випускали понад тисячу пляшок. Мова йде про виробників підпільного цеху. Нещодавно його виявили оперативники Дніпропетровщини.
16:19
Ці люди купували наркотики та психотропні речовини за кордоном, потім розповсюджували їх тут через спеціальні тайники. Мова йде про наркоділків, яких затримали працівники СБУ.
14:43
Захисники постраждалих представників Євромайдану Сергія Ряполова та Олександра Кутяніна попросили суддю Антонова нарешті почати повноцінно розглядати справу. В жодному разі засідання не можна більше відкладати.
13:49
25 серпня в харківському Літературному музеї пройшло закриття виставки «Фантастична книга» та кабінету КрезіФорда.
14:16
На які тільки вигадки не здатні адвокати мера Кернеса. Зараз вони вимагають, щоб у залі суду була створена повна безпека, мовляв, в таких умовах, як зараз, зовсім не можливо працювати.
13:43
Уночі поблизу Харкова «червоний півень» охопив електричку на залізничній станції «Ковильний» (Чугуївський район). Про це повідомили рятувальники Харківщини.
13:41
Як повідомляють свідки, сьогодні з 10:50 до 12:04 пройшов процес змиття української символіки з пам’ятника совєтському солдату, який розташований поблизу ст. м. «23 серпня».