22 серпня 2015

23:40
22 серпня в межах благодійної виставки «Єдина країна – єдина родина» відбувся аукціон, виручені з якого кошти підуть на допомогу дітям із зони АТО.
20:38
Будівництво за Дзеркальним струменем 45-метрового храму Святих Жінок-Мироносиць Московського патріархату з дев’ятьма золотими банями не обійшлося без скандалів та пікетів.
19:55
Найдорожчий подарунок для харків’ян - запуск нової станції підземки, яка готова на 80%, - знову відкладається через проблеми з фінансуванням.
19:32
Після форс-мажорного уходу з Севастополя величний пам’ятник гетьману Війська Запорізького Петру Сагайдачному знайшов собі нове «місце проживання».
18:50
«Подарувати життя» вулиці чи площі Незалежності у Харкові може декомунізація. Наприклад, Пролетарську площу члени топонімічної групи і пропонують перейменувати на площу Незалежності. Якщо, звісно, цю ідею підтримають місцеві депутати.
17:13
Заходів, пов’язаних із днем т.зв."визволення" Харкова комуністами, буде кілька і пройдуть вони в різних районах міста. Тут ми розкажемо про найбільш цікаві.
12:22
Сьогодні, 22 червня, на Червоношкільній набережній в Харкові відкрили пам'ятник українському гетьманові Петру Сагайдачному, який близько року тому привезли з Севастополя.
14:51
У соцмережах уже розмістили фотознімки, де видно, що глава держави Порошенко оглядає військову частину в Чугуївському районі після відправки техніки.
14:19
До кінця року армія отримає близько 300 одиниць бронетанкової техніки, 400 одиниць автомобілів, 30 тис.ракет і боєприпасів, повідомив президент Петро Порошенко.
13:11
Глава держави Петро Порошенко наразі відвідує Чугуївський район. Зараз він перебуває в авіамістечку. На аеродромі Чугуєва він вручить військову техніку Збройним Силам України. Серед техніки: «Гради» та «Хаммери».