17 серпня 2015

18:52
Харків'янам більше не доведеться втрачати час на перехід між станціями «Історичний музей» і «Радянська».
17:07
17 серпня на розі п. Гагаріна і вулиці Кірова сталася чергова дорожня аварія. Повідомляє паблік "АвтоХарьковCity".
16:30
Облишити на деякий час амбіції та політичні спекуляції і об’єднати свої дії, аби висунути єдиного кандидата на посаду мера Харкова. Саме з таким проханням до громадських організацій та політичних партій звернувся Ігор Райнін, голова ХОДА, який є і главою облосередку «БПП».
13:19
У підрозділі «Беркут», який був розформований міністерством внутрішніх справ України в лютому 2014 року, але «реанімований» під час бойових дій в Луганську у рамках «МВС ЛНР», служить Сергій Ялшубов, що кілька років тому убив людину і регулярно крав метал. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
13:06
У минулу п'ятницю, 14 серпня «гірники» приймали фіналіста Ліги Європи в Південній Пальмірі і, незважаючи на ігрову перевагу, пропустили у кінці зустрічі два голи. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
12:42
Представники СБУ разом з правоохоронцями затримали злочинну групу, яка за останні три місяці вчинила більше 20 грабежів, крадіжок і розбійних нападів.
12:03
Кримінальне провадження відкрито на директора парку Горького Дмитра Поздєєва за зловживання під час купівлі автівки. Повідомляє сайт "Статус кво".
11:31
У Харкові зареєстрований спалах гострої кишкової інфекції, в результаті якої постраждали 8 людей, у тому числі 5 дітей.
10:59
Марафон, який влаштували з нагоди 361-ій річниці з моменту утворення міста Харків, а також на честь 24-ї річниці Незалежності України і Дня визволення від нацистів, охопив понад чотири тисячі учасників.
10:35
Мова йде про трамвай №8. 16 серпня о 16.45 транспорт врізався у стовп зовнішнього освітлення.