10 серпня 2015

20:01
9 серпня в Харкові пройшов перший тренінг з жіночої самооборони, організований підрозділом патрульної міліції особливого призначення «Східний корпус».
18:20
Шістдесятирічна харків’янка переходила проспект Людвіга Свободи навпроти супермаркету «Сільпо», коли її збив автомобіль «Тойота».
17:19
Після того, як на залізничному вокзалі у Харкові розформували лінійний відділ Південної залізниці, представники «Правого сектора» вийшли там патрулювати. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
16:55
Швайка, який потрапив у ДТП під час з’їзду з мосту Патона в Києві, залишився з синцями. Про це повідомив сайт "Восточний дозор" з посиланням на сторінку Швайки на ФБ.
14:41
Сьогодні вночі зупинили роботу Зміївської теплоелектростанції. Зараз на підприємстві встановили режим підстанції.
14:20
Пригода відбулася знову на тому місці, де відбуваються аварії протягом останніх кількох днів, - на розі пр. Гагаріна та Кірова, поблизу магазину «Таврія В». Сталося ДТП о дев’ятій ранку.
10:17
Перша ракетка України Еліна Світоліна встановила новий особистий і національний рекорд у одиночному рейтингу WTA.
10:11
Представники об'єднань «Сотня лева», «Ультрас», «Правий Сектор» і «Харківська Хунта» вилучили з двох кіосків на ХТЗ декілька кілограмів кондитерського маку.
09:35
У Дніпропетровську і області з 1 липня змінили постачальника газу. Ним стало підприємство «Дніпропетровськгаззбут», і тепер жителі регіону все частіше переоформлюють договори на постачання газу. Це треба встигнути зробити до 31 грудня.
09:21
Затриманий громадянин РФ раніше брав участь у бойових діях під час проведення двох «чеченських кампаній». Повідомляє сайт "Интеллект Украины".