28 серпня 2015

18:43
На пр. Перемоги сьогодні поблизу магазину «Простір» продавець з торговельного намету знайшов гранату. Ця «знахідка» тримала в напрузі багатьох мешканців Олексіївки. Були навіть версії, що хтось намагався здійснити теракт. Звідки ж взялася ця граната, розповіли правоохоронці.
17:27
Таку новину Порошенко повідав в ході позачергового з’їзду партії БПП Солідарність.
16:18
За минулу добу в Луганській області під обстріл потрапив Орєхове, Троїцьке і Станиця Луганська. Про це повідомляє прес-служба ЛДА.
15:59
Фанати деяких українських футбольних клубів звернулися до міністра МВС Арсена Авакова з вимогою розслідувати побиття міліціонерами уболівальників ФК «Металіст» в Миколаєві і ФК «Карпати» в Кіровограді. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на сайт ультрас.
15:37
Бойовики з «ДНР», яких контузило або поранило під час бойових дій в Донецькій та Луганській областях, будуть вчити дітей військової підготовки в школах та інших навчальних закладах. Таку новацію ухвалили у «військовому комісаріаті ДНР».
15:07
Financial Times у своїй редакційній статті пише, що за останній рік з України не так часто надходили хороші новини, але угоду про реструктуризацію заборгованості, укладену Києвом з комітетом приватних кредиторів, слід лише вітати.
15:33
Окружний адміністративний суд Києва призначив розгляд справи про припинення діяльності Комуністичної Партії України на 18 вересня.
14:31
Сьогодні пройшов об’єднувальний з’їзд БПП та партії «Удар». Головою партії Порошенка обрали Кличка.
13:53
На станції «Перемога» у підземці зараз будівельники зайняті сантехнічними та електротехнічними роботами. Також добудовуються вентиляційні канали станції.
13:30
У Центральний військовий госпіталь МОЗ України прибуває борт з 29 пораненими військовослужбовцями, яких доставляють із зони проведення антитерористичної операції. Про це повідомляють волонтери в соціальних мережах.