18 серпня 2015

23:31
Приходько Григорій Андрійович помер минулої суботи, 15 серпня 2015 року, о 20 год. 25 хв., на 78-му році життя. 13 із них провів у неволі як політв’язень. Відомий націоналіст-державник, засновник Української Національної партії, учасник створення Української Міжпартійної Асамблеї.
16:21
Лікар акушер-гінеколог одержав від породіллі 10 тисяч гривень за надання помочі у момент народження малюка. Повідомив сайт Прокуратури Харківської області.
15:39
Харківську сепаратистку СБУ посадило до в’язниці. Жінка займалася передачею даних про розташування української армії російським службам.
14:26
Про розслідування і дослідження відео, яке проводить генпрокуратура України, повідомив на своїй сторінці у ФБ заступник генпрокурора України Давід Сакварелідзе. Повідомив сайт "Восточний дозор".
12:28
Затриманий звинувачується у посяганні на територіальну цілісність держави. Повідомляє сайт «Сегодня».
14:02
Народний депутат України, волонтер Михайло Кобцев домовився з керівником міської організації партії Петра Порошенка «Солідарність» Олександром Давтяном про можливість висуненні своєї кандидатури єдиним кандидатом в мери Харкова. Про це «Восточному Дозору» стало відомо з декількох інформованих джерел усередині партій, що входять до складу парламентської коаліції.
12:10
Служба безпеки України повідомляє про старт програми, яка передбачає повернення бойовиків так званих «ДНР» і «ЛНР» на підконтрольну Україні територію. Програма поширюється на осіб, які: готові добровільно відмовитися від участі в терористичній діяльності і співпрацювати з правоохоронними органами України; не брали участь у вбивствах, тортурах, згвалтуваннях і інших тяжких злочинах; мають щире бажання виправити власні помилки чесною працею на благо України.
12:01
Двоє російських офіцерів 15 серпня близько 20: 00 потрапили в ДТП біля електростанції під Алчевськом (Луганська область). Як повідомляє tribun.com.ua з посиланням на власне джерело, автомобіль «Чері Тіго», в якому знаходилися росіяни, зіткнувся з військовим «Уралом».
11:19
Прокуратура викликала на допит депутатів від «Опозиційного блоку» Євгена Мураєва, Михайла Добкіна, Юрія Павленка. Як розповіли в «ОБ», до парламенту надіслали листа з проханням «врулити» повістки цим народним обранцям.