7 серпня 2015

17:42
У Харкові зіткнулися автомобілі «Skoda» і «Лада». У той момент, коли співробітники ДАІ оформляли ДТП, поруч сталася ще одна аварія - автомобіль «Жигулі» потрапив у маршрутку.
17:07
У Дніпропетровську обласну клінічну лікарню із зони АТО в ніч на 7 серпня було доставлено декілька поранених українських бійців. Деякі з них в дуже важкому стані. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
16:12
Обстановка в зоні АТО загострилася. Терористи посилили обстріл українських позицій в Луганському і Донецькому напрямах. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на сайт Ukraine Under Attack.
13:45
6 серпня в матчі у відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА «чорно-білі» знову обіграли бельгійську команду, цього разу - з розгромним рахунком 3:0.
13:32
Водій на «Audi 100» мчав на величезній швидкості, не впорався з управлінням, вилетів на зустрічну смугу і збив групу пішоходів, серед яких були маленькі діти. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
13:22
«Блок Петра Порошенка» бачить на посаді Харківського міського голови політика, підприємця або громадського активіста.
11:23
Він хотів отримати десять тисяч доларів за те, що видавав гемологічні висновки для експорту та імпорту дорогоцінних металів, ювелірних виробів, каменів. За що і був взятий «на гарячому». Мова йде про одного харківського чиновника, якого вчора правоохоронці затримали біля Держпрому.
10:36
В аварії отримали травми водії обох автівок. На місце події відразу прибула швидка допомога та забрала постраждалих до лікарні.
09:59
Виборча кампанія в Харкові почалася і обіцяє бути гарячою. Днями в Харкові з'явилися рекламні щити «Викликаю на дебати головного злодія з мерії», які не простояли і доби.
09:54
7 серпня 2015 року, п’ятниця. Температура повітря вночі +17, +18, вранці +16, +22, вдень +25, +26, ввечері +25, +22 градуси за Цельсієм. Опадів не буде.