12 серпня 2015

22:10
12 серпня в Харківському кризовому інфоцентрі Євген Каплін розповів про гуманітарну ситуацію, яка склалася в населених пунктах поблизу окупованих територій.
16:55
У вбивстві турецького продюсера підозрюють 27-річного мешканця Туреччини. Ним займатиметься харківський суд, який має обрати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.
16:18
У селищі Новоайдар Луганської області Служба безпеки України виявила тайник боєприпасів і зброї. Про це повідомляє сайт "Інформатор".
16:38
Про це під час своєї прес-конференції розповів Євген Каплін, координатор проекту «Гуманітарна місія допомоги мирному населенню в зоні військового конфлікту «Проліска»».
15:23
Акторів і персонал ХНАТОБа можуть відправити до вимушеної відпустки на три місяці. Колектив театру боїться, що вимушений простій зірве початок театрального сезону.
13:16
Співробітники Харківського прикордонного загону виявили «підпільний» трубопровід на кордоні з Росією. Його знайшли в 25 кілометрах від державного кордону – між українським селом Плетенівка і російським Шебекіне.
12:20
На вулиці Героїв Праці увечері 11 серпня зіткнулися дві іномарки.
11:06
Юрій Сапронов збирається балотуватися на посаду харківського мера.
10:19
Компанія Нафтегазрозробка, частина підконтрольного Ринату Ахметову енергогіганта ДТЕК, отримала ліцензію на розробку Хорошевської нафтогазової площі в Харківській області. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на "Новое время"
10:32
Деякі оператори вже пропонують українцям послугу 3G інтернету, як правило, пакет включає 0,7 - 2,5 ГБ трафіку в місяць. Проте дізнатися, скільки необхідно саме вам, треба визначити, що можна зробити, якщо ваш трафік - 1 ГБ.