3 серпня 2015

17:56
Сьогодні на вулиці Скрипника біля офісу представників опозиції трапився конфлікт між прибічниками і опонентами Михайла Добкіна.
16:48
Штурм офіса Добкіна у прокуратурі назвали хуліганством. Уже відкрито два кримінальні провадження.
16:19
Під час нападу на офіс Добкіна у Харкові міліція стояла неподалік і не втручалася у події, що відбувалися.
15:20
Представники міліції розповіли про те, як швидко припинили конфлікт на вулиці Скрипника, поблизу офісу «Опозиційного блоку».
15:30
Цю нічию кожна з команд може розцінювати одночасно і як певний успіх, і як відносну невдачу.
14:13
Міліціанти заблокували приміщення Будинку Рад на Сумській, 64, та ділянку від станції підземки «Історичний музей» до театру ім.Шевченка.
13:08
У минулу неділю, 2 серпня, підопічні Юрія Вернидуба потерпіли поразку в Дніпропетровську від новачка вищого дивізіону - дніпродзержинської «Сталі» з рахунком 0:2. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
13:39
На офіс нардепа Михайла Добкіна напали невідомі. Приміщення «Опозиційного блоку» розташоване на вулиці Скрипника. Працівники у цей час знаходилися у будівлі.
12:56
1 серпня у рамках третього туру чемпіонату України з футболу «Шахтар», чинний чемпіон країни, приймав у Львові ужгородську «Говерлу» і отримав перемогу з рахунком 2:0, дотиснувши гостей тільки в другому таймі.
12:08
Одні мітингарі, які підтримують «Опозиційний блок», стоять перед будівлею ХОДА, а їх опоненти скандують поблизу приміщення облуправління юстиції на Петровського.